Ter gelegenheid van het 3e lustrum zal het mannenkoor de Dickninger Geuzen op zaterdag 27 september een jubileumconcert organiseren. Het koor is bezig een groot aantal nieuwe nummers in te studeren, en wil het resultaat hiervan graag met u delen.
Dit concert zal plaatsvinden in ontmoetingscentrum de Havezate in De Wijk. Aanvang 20.00 uur. Tevens zal er deze avond medewerking worden verleend door het droevige feestkoor De Traan uit Borger. Het motto van dit koor luidt: ‘Huilen van plezier bij het levenslied’. Dit koor staat onder leiding van Jans Polling, bekend van RTV Drenthe. Jans verzorgt tevens de presentatie tijdens het optreden van dit koor.
Reserveer deze datum alvast in uw agenda want het belooft een geweldige avond te worden. Nadere informatie over voorverkoop kaarten volgt t.z.t.