wijc1WIJC F2 heeft het kampioenschap behaald. Om kampioen te worden moest er alleen nog een punt gepakt worden tegen de Weide, de nummer twee van de competitie. Tegelijkertijd ook het enigste team zijn waarvan nog niet van gewonnen was. Een eerdere onderlinge confrontatie leverde slechts een gelijk spel op.

Dat er gestreden zou worden om het kampioenschap was duidelijk. De spanning was voelbaar aanwezig in het veld. In de eerste helft werd er daarom ook afwachtend gespeeld. Grote kansen waren er niet. Daan, Fleur en Eefje zorgden er voor dat het achterin dicht bleef. En dat doelman Sybren een rustige eerste helft had.

De tweede helft was de spanning er wat vanaf. Het middenveld werd meer in stelling gebracht en Joep, Nick en Thomas wisten daarna het doel van de tegenstander gemakkelijk te vinden waar spits Merik gevaarlijk aanwezig was. Er werd dan ook met een duidelijke 7-0 gewonnen waarna het kampioenschap kon worden gevierd met de schaal een medaille een patatje. Ook werden de leiders Rob en Johan nog even in het zonnetje gezet.