Jaren geleden werd het alom bekende kersttoernooi gehouden in Zuidwolde, of Staphorst. Maanden werd er naar uitgekeken door de voetballers van Wacker. Gezellig een potje voetballen in de zaal. Voor sommigen een hele belevenis, al was het alleen maar om weer eens een paar nieuwe gympen te moeten kopen….

Ook dit jaar organiseert de Activiteiten Commissie weer het jaarlijkse oliebollenzaalvoetbaltoernooi. Dit traditioneel evenement, met boarding, wordt gehouden op woensdag 30 december in sporthal De Slenken in de Wijk. De aanvang staat gepland om 19.00 uur. Binnenkort worden de spelers door hun leiders nog een keer aangespoord om mee te doen. Opgave is niet verplicht, we verwachten gewoon dat een ieder zoveel mogelijk komt. Het is alleen bedoeld voor senioren van Wacker en WIJC.

Deelnemers worden uiterlijk om 18.45 uur verwacht in de sporthal in verband met de indeling van de teams, zodat de eerste wedstrijden ook om 19.00 uur kunnen beginnen. Je kan het publiek nu eenmaal niet te lang laten wachten. Tijdens het toernooi kan met uiteraard genieten van versgebakken oliebollen. Na afloop van het toernooi volgt de prijsuitreiking, waarna het Rad van Fortuin op de planning staat met weer veel en mooie prijzen o.a aangeboden door lokale middenstanders. Na het toernooi zal de kantine uitpuilen van spelers en publiek en zal het vast nog lang gezellig en onrustig zijn in de kantine van de sporthal. Op maandag 28 december is er ook nog een Boardingtoernooi voor de 7×7 45+ teams uit de regio.

Nieuwjaarswedstrijd
Zondag 3 januari staat de traditionele nieuwjaarsborrel van de V.V. Wacker op de planning. Voorafgaand wordt er dit jaar weer een nieuwjaarswedstrijd gespeeld. Ditmaal zal het team van Wacker 4 de strijd aangaan met Wacker 2/WIJC A1 . De spelers verzamelen een klein uurtje voor de match om gezamenlijk even een kop koffie met versnapering te nuttigen. De wedstrijd duurt 2x een half uur en begint om 14.30 uur, waarna rond de klok van 16.00 uur de nieuwjaarsborrel zal beginnen. Komt allen!