Op zaterdagmiddag 16 april komt Freestyler Josh bij de jeugdafdeling van WIJC op bezoek. Dit gebeurd tijdens de presentatie van de nieuwe voetbaltenues en trainingspakken die de jeugd van Wacker IJhorst Combinatie krijgt aangeboden van de sponsor COOP Dunnink uit De Wijk.

Na de officiƫle overdracht van de kleding zal Josh een wervelende voetbalshow weggeven, waar menig profvoetballer nog wat van kan leren. Josh (Joshua Agteres) is een rasechte entertainer die als doel heeft met creativiteit en talent diverse doelgroepen te doen verbazen en te inspireren. Hij verzorgt optredens op diverse plekken in binnen- en buitenland en staat bekend om zijn buitengewone kunsten met de bal. De combinatie van voetbal, muziek en creativiteit zorgt voor een volledige en unieke show, vermakelijk en inspirerend voor ieder publiek. Naast de voetballers van WIJC is elk publiek dus welkom. De toegang is uiteraard gratis. De show begint omstreeks 16.00 uur op het sportpark van Wacker in De Wijk. Zie ook www.freestylerjosh.nl