Donderdag 12 mei wordt een wandeltocht van de Vrouwen van Nu in Ruinerwold georganiseerd. Dit is een maandelijkse terugkerend evenement. Elke maand verzorgd door een andere Vrouwen van Nu groep in Drenthe. Er zijn twee routes uitgezet. De start is bij De Klok om half 10 met een kop koffie. De routes gaan via Blijdenstein, waar we door de kerk en langs de apostelboom wandelen.

Bij de Wold Aa wordt de tocht opgesplitst in 8 en 12 km. De 12 km gaat via De Weide, Dooddijk en Berghuizen. De 8 km via de Wold Aa linksaf naar Dijkmansweg ,waar beide routes weer samen komen Via De Dr Larijweg komen we bij de Karstenhoeve naar Dijkhuizen en zo weer richting De Klok. Daar sluiten we af met een soep en een broodje.

De kosten zijn 7 Euro p.p.
Leden en gast-leden zijn van harte welkom .
Ontvangst en start vanaf 9.30 -10.30 uur Uitgaanscentrum “de Klok “ Dijkhuizen 33
7961AG Ruinerwold
Opgave voor 1 mei bij Dina Jalvingh-Wever
e-mail: dinaenalbert@gmail.com
tel: 06-20888894 of 0522481532.