Ot en Sien1Op 3 Oktober opent Kinderdagopvang Ot en Sien in een unieke locatie haar deuren aan de Commissieweg 25a (voormalig De Boerderij). Jan & Carolien Nitrauw zijn 7 jaar geleden begonnen als eigenaren van Kinderdagopvang Ot en Sien in Staphorst. In een mooie Staphorster woonboerderij ontfermen zij zich over de kinderen die in alle ruimte heerlijk kunnen spelen in een huiselijke sfeer.





Jan staat als man op de groep samen met begeleidsters en Carolien doet alle administratie. Hier willen zij kinderen een veilige en warme plek bieden waar zij zich op hun eigen wijze kunnen ontplooien. Binnen wordt het huiselijk en gezellig ingericht, en buiten is volop ruimte om te spelen, klimmen, voetballen en schommelen. ‘Thuis voelen bij Ot en Sien dat is ons credo! Ruimte voor ontwikkeling, knutselen, muziek, spelend leren en aandacht op maat en professionele begeleiding met ruime ervaring. Respect hebben voor elkaar daar gaat het om’. Door Jan zijn werkervaring zijn ook kinderen met een geestelijke beperking welkom. Elk kind is immers uniek! Kinderdagopvang Ot en Sien is ook zeer geschikt voor ouders met wisselende werktijden en dagen zonder daar meer voor hoeven te betalen. Daarnaast worden alle BSO kinderen uit de gemeente Staphorst en De Wolden kosteloos gehaald en gebracht van en naar school.
Zaterdag 3 September houdt Ot en Sien een Open Dag van 10:00 -16:00 uur.

Kinderdagopvang Ot en Sien biedt dagopvang, voor en na schoolse opvang. Daarnaast bemiddelen wij in gastouderopvang. We zijn elke werkdag geopend van 07:00 – 19:00 uur. Hecht u waarde aan huiselijkheid, lage drempels en opvang op een unieke locatie? Bent u op zoek naar een opvang die echt flexibel is, waar de uurprijs voor elk contract gelijk is? Dan is Kinderdagopvang Ot en Sien de juiste keuze. Wilt u meer weten kijk dan op onze website www.kinderdagopvangotensien.nl of bel met 06- 576 45 293.
We hopen u te mogen begroeten op zaterdag 3 September.