Wiekloop bestuur (8)ADe Wiekloop beleeft dit jaar de twintigste editie. Voor de organisatie een goede aanleiding dit jaar met wijzigingen in het programma te komen. Naast de bekende afstanden en leeftijdscategorieën is er dit jaar een G-Loop in het programma opgenomen.




Dit wordt gecoördineerd door Iris Brinkman. ‘Wij richten ons op lopers met een verstandelijke- en /of lichamelijke beperking. Uiteraard is het toegestaan, dat begeleiders meelopen. Verwachting is dat dit naast de andere onderdelen een mooi en geslaagd onderdeel gaat worden tijdens het jaarlijks hardloopevenement’. Start en finish is bij de feesttent op het evenemententerrein.

Vanwege het succes van vorig jaar gaat de 5 en 10 kilometer weer richting Dickninge. Tevens zijn er dit jaar twintig extra prijzen op de twintigste Wiekloop voor de twintig snelste Wiekers op de 5km FunRun. Als Wieker kun je dus dit jaar niet aan kant blijven staan. Donderdag 25 augustus 2016 is het weer zo ver. De leukste en gezelligste hardloopwedstrijd van het jaar in de Wijk! Je kunt je nu inschrijven voor de COOP-Wiekloop 2016. Inschrijven via ww.wiekloop.nl en/of www.facebook.com/wiekloop
Wiekloop bestuur (4)A