Alberts Schilderwerken (7)AAfgelopen week heeft Albert Schilderwerken sportschool Fit in de Wijk van een nieuw laagje verf voorzien. Ondertussen kon er natuurlijk wel gesport worden; veel materialen en apparaten waren tijdelijk verplaatst naar de sporthal waardoor de sportschool tijdelijk heel groot werd.

Langzamerhand wordt het nieuwe uiterlijk van de sportschool zichtbaar. Venebouw heeft een nieuwe balie geplaatst waarin het logo van Atlas Sport staat en nieuwe kleuren zorgen voor een andere uitstraling. Op 3 september moet alles klaar zijn. Dan is de officiële opening van Atlas Sport.

De nieuwe eigenaren, Arnoud Gengler, Arjan Harthoorn en Bouwina Harthoorn nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen. Dat kan op 3 september tussen 16.00 en 18.00 uur.
Sporten bij Atlas Sport kan elke dag! Informatie over openingstijden, lessen en rooster is te vinden op www.atlassport.nl. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend. Atlas Sport heeft in september een openingsactie: nieuwe leden betalen geen inschrijfgeld en sporten 1 maand gratis.