Op zaterdag 3 september gaat sportschool Fit in de Wijk officieel verder als Atlas Sport. De sportschool is op 1 april van dit jaar van eigenaar gewisseld: Tonnie Korsten droeg het bedrijf over aan Arnoud Gengler, Arjan Harthoorn en Bouwina Harthoorn. Na een periode van inwerken en enige aanpassingen van de sportschool is het nu tijd voor de officiële opening en een nieuwe naam.

Bij de tijd
De sportschool is de afgelopen weken behoorlijk onder handen genomen. Een nieuwe kleur en aankleding maar ook nieuwe toestellen. Zo is Atlas Sport de eerste sportschool in Noord-Nederland die de Skillmill heeft. Dat is een innovatieve machine die lijkt op een hardloopapparaat maar waarop je veel meer kunt. Je kunt er oefeningen op doen die bijdragen aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en lenigheid. Voor iedereen uitdagend! Verder is er een nieuwe roeimachine die de roeier het gevoel geeft dichtbij het water te zijn.

Uitgebreid aanbod
Het aanbod van Atlas Sport is uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Van spinning en krachttraining tot pilates en yoga. Voor kinderen en jongeren is er streetdance en kickfun. Overdag zijn er circuitlessen waar iedereen aan mee kan doen. Atlas Sport is zeven dagen per week open.

Iedereen is welkom
Iedereen die nieuwsgierig is naar Atlas Sport is zaterdag 3 september tussen 16.00 en 18.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen onder het genot van een hapje en een drankje!