D GEUZEN1Aan alles komt een einde, zo ook aan de vakantieperiode van het koor Dickninger Geuzen. Derhalve beginnen ze woensdagavond 24 augustus om 20.00 uur weer met de repetities van ons koor in het Ontmoetingscentrum De Havezate te De Wijk. Graag willen we ons koor uitbreiden met een aantal nieuwe leden. Of je nu arm of rijk, dik of dun, oud of jong bent iedereen is van harte welkom eens een repetitieavond bij te wonen om de sfeer te proeven van ons gezellig mannenkoor. Het bijwonen van een repetitie is geheel vrijblijvend en je bent tot niets verplicht.

Wanneer je geïnteresseerd bent wordt je bij deze uitgenodigd. Eerst nog nadere informatie, neem dan contact op met het secretariaat op tel. 06-46266662.

We hebben nog een aantal leuke optredens op het programma zoals op zondag 11 september het Int. Shanty- en Piratenkorenfestival te Emmen en zaterdagavond 8 oktober a.s. treden we op in het voor- en na programma van Jan Keizer en Anny Schilder in het Uitgaanscentrum Music Club te Kampen. Terwijl we donderdagavond 3 november één van de 3 deelnemers zijn die het Univé-Relatieconcert in Schouwburg Ogterop te Meppel verzorgen. Kortom optredens om naar uit te kijken!