oranjever2AADe Oranjevereniging De Wijk heeft het programma voor het ‘Wieker feest’ weer rond. Van 24 t/m 28 augustus gaan de Wiekers feest vieren. De feesttent zal opnieuw gaan verrijzen op het bekende terrein (achter) aan de Wiltenweg. Voordat deze in gebruik genomen gaat worden zal er eerst op woensdag 24 augustus een deskundige keuring van versierde straten en bogen plaatsvinden. Vanuit Restaurant Mulino zal een selecte groep juryleden die avond vertrekken voor deze keuring.

Donderdag 25 augustus traditioneel de Coop-Wiekloop. Deze zal dit jaar voor de 20e(!) keer worden gelopen, bij welke mijlpaal door de organisatie uitgebreid zal worden stilgestaan. Prachtige aanvulling aan het programma is dit jaar de “G-loop”, voor mensen met een lichamelijke- of geestelijke beperking. Check de website wiekloop.nl voor nog meer informatie!

Vrijdagochtend zal er géén kinderochtend zijn (de school is immers nog gesloten vanwege de vakantie) maar het middagprogramma voor de oudere inwoner staat als een huis! Dit jaar zal er medewerking worden verleend door de Stroomdalkapel uit Zeegse. Gezelligheid verzekerd!

Vrijdagavond start de Oranjevereniging al vroeg (19.00 uur) met de Playbackshow voor zowel oud als jong! De uitgelezen mogelijkheid voor u om met uw zoon/dochter- of met va/moe het podium te beklimmen voor een spetterende act! De avond staat onder de bezielende leiding van Jan Boverhof en hij zal worden geassisteerd door een geroutineerde jury. Top-avond! Denk op uw vakantiebestemming goed na over wat u wilt gaan doen en programmeer het mobiele nummer van Albert- Jan Drogt (06-12024283) in uw telefoon, want bij hem zult u (tijdig!) moeten opgeven. Vol is vol!

Zaterdagochtend 27 augustus wil de Oranjevereniging op tijd, maar niet al te vroeg starten met de optocht van versierde wagens, loopgroepen en individuen. Veel meer details volgen snel! Uiteraard na afloop in de tent de prijsuitreiking. Het avondprogramma bestaat uit Partyband SmildegerRoet, verzekerd voor vermoeide voeten en benen na afloop!

Zondagmiddag wegens succes geprolongeerd de zeskamp met geweldig leuke uitdagingen op (semi-)sportgebied! Ook hiervoor geldt, dat opgave vooraf meer dan wenselijk is: er moeten poules gemaakt worden en de OV wil graag weten hoeveel teams mee zullen gaan strijden. Contactpersoon voor de zeskamp: Bart Hoogeveen (06-20587467). Na de huldigings- en medaille-ceremonie weer hup, de tent in, want daar zal de Feestband Solidair het Wijkerfeest passend afsluiten. Maak op die laatste munten en gooi nog één laatste keer de beentjes van de vloer!

De komende weken zal er nog genoeg informatie over de onderdelen van het feest volgen. Bekijk alvast de website oranjeverenigingdewijk.nl en volg onze Wijker helden op Facebook (Oranjevereniging De Wijk)