klarinetdagDe klarinetdag van Bin Selmer in samenwerking met Koninklijke muziekvereniging Apollo de Wijk kan als bijzonder geslaagd worden beschouwd. Dit was afgelopen zondag 18 september in De Wijk, o.l.v. Selmer Artist Lute Hoekstra. Naast samenspel passeerden veel aspecten de revue zoals ademhaling, klank, intonatie, techniek, etc.vergezeld van een behoorlijke dosis sfeer en gezelligheid.




Het was een prachtige dag, de talrijke deelnemers genoten volop, leerden veel en kregen veel uitleg en adviezen. Men maakte tevens dankbaar gebruik van de gelegenheid de Henri Selmer Paris Clarinets (inclusief de nieuwe Seles Prologue en Presence klarinetten), Francois Louis ligaturen en Gonzalez Clarinet Reeds te proberen. De reacties waren erg positief, we kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagde dag!

We bedanken Koninklijke Muziekvereniging Apollo voor de ondersteuning en gastvrijheid, alle deelnemers voor het enthousiasme en de positieve reacties, en Lute Hoekstra voor de vakkundige leiding aan deze dag!

De volgende Selmer Klarinetdag is zaterdag 15 oktober bij Muziekcentrum Van Gorp, kijk voor meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden in de agenda op www.selmer.nl!