dorpsbelangenHeb jij creatieve ideeën die de leefbaarheid van het dorp verbeteren? Of ben jij op zoek naar een impuls voor een vereniging in het dorp? Dan heeft Dorpsbelangen Ruinerwold/Berghuizen twee leuke tips voor jou!

Tip 1: Kern met Pit
Doe mee met Kern met Pit en schrijf je in op www.kernmetpit.nl. Kern met Pit is een initiatief van de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij. Door mee te doen krijg je de kans om jouw initiatief binnen een jaar te realiseren. Doel bereikt? Dan je ontvang je €1000,- euro, een eigen website voor je project, hulp bij media-aandacht en toegang tot crowdfunding etc. Inschrijven kan van 1 september tot en met 31 oktober 2016.

Tip 2: Henk Aalderink prijs

Meld je aan voor de Henk Aalderink Prijs op www.p-10.nl. P10 is een samenwerkingsverband van grote plattelands gemeenten. Zij stellen €2.500,- beschikbaar voor het meest spraakmakende leefbaarheidsproject van jonge en enthousiaste inwoners, verenigingen of stichtingen dat een antwoord is voor het platteland van de toekomst. De inzending sluit ook op 31 oktober 2016.

Veel succes en hou ons op de hoogte

Dorpsbelangen Ruinerwold/Berghuizen
Dorpsbelangen Ruinerwold/Berghuizen is een vereniging voor en door bewoners. Samen werken wij aan een peregoed dorp. Dat doen wij altijd samen met vrijwilligers op de thema’s: dorpsvisie, recreatie en toerisme, wonen, leefbaarheid, jongeren, economie, bedrijvigheid, veiligheid en duurzaamheid. Voorbeelden hiervan zijn: Dijkhuizen werkgroep, Ruinerwold Energie Neutraal, Glasvezel de Wolden, Ruinerwold Onderneemt etc. Lid worden? Mail naar info@dbvRuinerwoldBerghuizen.nl
Volg ons ook op Facebook/dorpsbelangenRB