Wij zijn de jongerenraad van gemeente De Wolden en sinds 14 september zijn wij officieel gestart. Je zal vast weinig tot niets van ons gehoord hebben, omdat het nog een nieuw concept is en wij druk bezig zijn met de organisatie. Dus vraag je je vast af: wat houdt Jongerenraad De Wolden in? Wie zijn ‘wij’ en wat kan je van ons verwachten?

Vaak worden er door de gemeenteraad beslissingen genomen die over ons -de jeugd- gaat. Zonder dat wij hier stem in hebben! Daarvoor zijn wij: Jongerenraad De Wolden helpt mee met beslissingen maken die duiden op de doelgroep ‘jeugd’. Wij zijn de stem van de jongeren in De Wolden en luisteren naar wat de belangen van die groep zijn.

Jongerenraad De Wolden is een onafhankelijke groep die uit eigen initiatief advies kan geven of aan evenementen kan bijdragen in het belang van de jeugd in De Wolden.
Wat kan je uiteindelijk van ons verwachten? Dat je de mogelijkheid hebt om bij te dragen aan een ‘jeugd-vriendelijker’ de Wolden door je stem te laten horen over verbeter-punten en belangen! Jongerenraad De Wolden haar visie is dan ook om de belangen van de jongeren in de gemeente te behartigen door ze een stem te geven! Heb jij leuke / interessante ideeën voor de jongerenraad, of misschien wel voor de gemeenteraad? Laat het ons weten via onze Facebook.