pouwels-otten-5aDe Ruinerwoldse bouwbedrijven Pouwels en Otten hebben de krachten gebundeld. Addo Pouwels en Bert Otten werken vanaf de bouwvak dit jaar samen onder de naam Pouwels Otten BV. Het eerste contact tussen de twee ondernemers dateert alweer van enkele jaren geleden.

Otten: ‘We spraken elkaar regelmatig. Dat klikte zo goed dat we op een gegeven moment tegen elkaar zeiden waarom gaan niet samenwerken’. En zo geschiedde. Voor de buitenwereld verandert er echter niet zo heel veel. Wel biedt de samenwerking meer mogelijkheden. ‘We kunnen nu grotere klussen aannemen en het is daardoor een stuk overzichtelijker geworden’. Behalve Pouwels en Otten werken er nog acht personen binnen het nieuwe bedrijf. Niet alleen de grote klussen worden aangenomen, ook de kleinere klussen zijn van harte welkom. ‘Allespakken we aan van een deurkruk tot het bouwen van een complete woning en alles wat daar tussenin zit’. Dit wordt ook de Pouwels beaamt. ‘We voeren alles zelf uit. Van onderhoud, verbouw, renovatie tot nieuwbouw’.

Het nieuwe bedrijf profileert zich vooral een bedrijf met ideeën. ‘Bouwen vraag om korte communicatielijnen en klantgerichtheid, of een project nu groot of klein is, vanaf initiatief tot onderhoud’. Pouwels Otten is een bouwer die graag de handen uit de mouwen steekt, zowel letterlijk als figuurlijk. Persoonlijke aandacht, uitstekende dienstverlening en een gezellige werksfeer zijn daarbij kenmerkend. Het bedrijf heeft tevens een netwerk opgebouwd waarbij goede contacten onderhouden worden met onderaannemers, toeleveranciers en diverse vakmannen. Pouwels: ‘We werken met een 3D tekenprogramma’s zodat de klanten alvast kunnen zien hoe hun huis, kantoor of bijgebouw er uit komt te zien’. Geen opdracht is daarbij te gek. ‘We hebben goede mensen om ons heen verzameld. Dat betekend dat je alles beter kunt organiseren, en in principe alles kunt maken. Dat is ook gelijk de grootste uitdaging’. Meer informatie: www.pouwelsotten.nl