Samen met een paar enthousiaste ondernemers willen we de Belangenvereniging De Wijk e.o. en de Dorpsraad IJhorst de lokale ondernemersvereniging een nieuw leven inblazen. Zij zoeken nu nog een paar ondernemers (er zijn al een aantal aanmeldingen), die graag hieraan willen meewerken. Wilt u als ondernemer meedenken over wat er op het vlak van ondernemerschap en economie moet gebeuren in uw gemeente? Doe dan mee!

Wat gaan we doen?
We beginnen met drie bijeenkomsten onderleiding van MKB Noord. Daarin gaan we de visie, missie en strategie van Ondernemend De Wijk/IJhorst/Rogat verkennen. Wat willen we als ondernemers? Hoe verenigen we ons? Hoe werkt een ondernemersverenging eigenlijk?
De bedoeling is, dat uit deze sessies een vernieuwde vereniging komt met een actieagenda voor de komende jaren. De ondernemers, die meedenken, kunnen gevraagd worden om zitting te nemen in het bestuur van die vereniging.

Wat levert het op?
Ondernemers, die goede ideeën hebben over economie en ondernemerschap krijgen een kans om mee te denken over wat er de komende jaren in de gemeente moet gebeuren. IJhorst, Rogat en De Wijk worden onder andere vertegenwoordigd in het Ondernemersplatform De Wolden, waar we samen met de gemeente, MKB Noord, het toeristisch platform De Wolden en Kennispoort Zwolle werken aan een levendig en ondernemende gemeente. Meedoen levert daarnaast een ingang tot een interessant netwerk op.

Meedoen?
Enthousiast? Doe mee? Aanmelden kan door een mail te sturen aan Ina ten Wolde op fam.tenwolde@kpnmail.nl of te bellen met 0522-442352 of 140528 Jeanette Los van gemeente De Wolden.