Wil je sporten, netwerken en ontbijten efficiënt combineren? Dan kan op vrijdag 20 januari bij Atlas Sport! Je bent om 7 uur welkom voor een speciale workout; een uitdagende combinatie van snelheid en kracht die je op je eigen niveau kunt volgen.

Vervolgens kun een douche nemen en om 7.45 uur tijdens het ontbijt netwerken met je collega-ondernemers. Speciale gast deze ochtend is wethouder Jan ten Kate van gemeente De Wolden. Hij gaat in op de grotere netwerken waarin de gemeente zich begeeft en welke kansen dit soort samenwerkingen kunnen bieden voor jou als ondernemer.

Lokaal Vitaal
We willen als sportschool ons onderscheiden in kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak. We willen ook investeren in de lokale vitaliteit. Dat doen we bijvoorbeeld door verenigingen en activiteiten te sponsoren en door samenwerking te zoeken met sportverenigingen en met jullie, ondernemers. Vandaar deze uitnodiging voor een sportief ontbijt. We hopen jullie te mogen verwelkomen! Als het jullie goed bevalt, maken we er graag een gewoonte van!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@atlassport.nl. We gaan ervan uit dat je meedoet aan het sportieve én het ontbijtgedeelte. Als je aan een van beide mee wil doen, kan dat ook; geef dat dan alsjeblieft aan in je mail. We zien je aanmelding graag tegemoet!