Met het 150-jarig jubileum op komst nog steeds volop in bloei

Op 6 februari 2017 viert toneelvereniging Rederijkerskamer De Bloem officieel haar 150-jarig bestaan. Dit heuglijke feit wordt feestelijk omkleed met een receptie voor genodigden op zaterdag 11 februari 2017 van 14.30 tot 16.30 uur in de Havezate in de Wijk.

Dezelfde avond wordt er voor alle leden én oud-leden een gezellige avond georganiseerd als erkentelijkheid voor al hun inzet door de jaren heen. We hebben erg ons best gedaan om namen en adressen van alle oud-leden te achterhalen en de uitnodigingen zijn ondertussen verstuurd. Mocht u als oud-lid van De Bloem nog geen kaart hebben ontvangen, dan hebben we u helaas niet kunnen vinden. Maar wilt u graag op de receptie en/of de gezellige avond voor de leden komen, meldt u dit dan via info@rederijkerskamerdebloem.nl. Wij heten u dan alsnog van harte welkom!!

Jubileumuitvoering
Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2017 zal De Bloem haar jubileumstuk’“Onjeklonje’ een avondvullend blijspel met kluchtige en thrillerachtige elementen, op gaan voeren in de Havezate in de Wijk. En omdat het een jubileumstuk betreft, zal het dit jaar wat groter dan normaal worden opgevoerd. Laat u verrassen!

Wilt u verzekerd zijn van een plaats, dan is het verstandig om alvast uw plaatsen te reserveren. Dit kunt u per mail doen bij info@rederijkerskamerdebloem.nl
Indien er sprake is van grote belangstelling, zijn de avonden vrijdag 7 april en zaterdag 8 april 2017 in optie gereserveerd voor extra voorstellingen.

Jubileumloten
Omdat De Bloem dit jaar haar 150 jarige jubileum viert, wordt er een Jubileumverloting georganiseerd met prachtige en grote prijzen. Deze prijzen worden geheel of gedeeltelijk gesponsord door ondernemers uit de Wijk en omgeving! Wij danken ze hiervoor heel hartelijk!

Met de opbrengst van deze loten hoopt De Bloem bij te kunnen dragen aan de aankoop van diverse toneelbenodigdheden, waarmee ze de kwaliteit van onze toneelstukken kunnen verbeteren.
Het mes snijdt dus aan twee kanten: Met de aankoop van deze loten heeft u kans op een of meerdere mooie prijzen, maar tegelijkertijd helpt u De Bloem dus ook!
Wilt u weten welke prijzen u kunt winnen? Kijk dan op onze website www.rederijkerskamerdebloem.nl.

Loten á 2 Euro per stuk (indien gewenst in boekjes van vijf stuks) worden vanaf 18 januari (tot 16 maart) door onze leden verkocht. Mochten ze bij u aanbellen of u benaderen, dan hopen we uiteraard dat u een of meerdere loten van ze wilt kopen! In totaal zijn er 2.500 loten in de verkoop, dus de voorraad is beperkt.

De trekking van de prijzen zal officieel worden verricht door Notaris Stotijn uit de Wijk. Mocht u een prijs hebben gewonnen, dan wordt er kontakt met u opgenomen. Daarnaast zal de uitslag ook geplaatst worden in de plaatselijke krant(en).

Mocht u vragen hebben, vraag het gerust! U kunt ons bereiken via info@rederijkerskamerdebloem.nl.

Volg ons op onze Facebookpagina Toneelvereniging Rederijkerskamer De Bloem en via onze website.