Het is weer bijna februari. Valentijnsdag is weer in zicht. Dit jaar willen de ouderen van Woon- en zorgcentrum Dunninghe graag weer een dag op stap tijdens de zogenaamde Zonnedag. Dit jaar kunnen ook de 80+ inwoners van De Wijk aansluiten. Dit werd de afgelopen twee jaar gefinancierd door de opbrengst van de Nieuwjaarsduik en de opbrengst van de verloting door café De Wiekslag tijden de Kerst/Wintermarkt.

Dit jaar verviel de opbrengst van de duik en daarom werd besloten om een Valentijnsactie op te zetten. In samenwerking met de bakkerij Nijstad is een heerlijke Valentijnstaart ontwikkeld.
Hier kunnen 6-8 porties uit gesneden worden. De kosten van deze Valentijnstaart zijn 7,50 Euro en de opbrengst zal ten goede komen van de Zonnedag in juni 2017.

De vrijwilligers van Dunninghe komen binnenkort bij u aan de deur voor de bestelling en de taartjes zullen de dagen voor Valentijnsdag bij u worden afgeleverd zodat u samen met uw geliefde(n) op 14 februari (of eerder) kunt genieten van een heerlijk stuk gebak. Natuurlijk kan u de bestelling ook per e-mail doen. Stuur dan uw naam en adres met de gewenste hoeveelheid taarten naar zonnedag@outlook.com en deze worden dan bij u thuis bezorgd.