Het bestuur van de nieuwe stichting De Slenken nodigt alle belangstellenden in De Wijk en ruime omgeving uit voor een zwembadavond op woensdag 25 januari om 20.00 uur in De Havezate in De Wijk. Wat staar er op het programma?

Het bestuur stelt zich voor
Vanaf 1 januari 2017 is zwembad De Slenken verzelfstandigd: de gemeente heeft het zwembad overgedragen aan stichting De Slenken. De bestuursleden van deze nieuwe stichting De Slenken stellen zich voor en ze geven een toelichting op de organisatie die momenteel opgezet wordt.

Aantrekkelijk zwembad
Hoe kan het zwembad zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt worden? Wat moet er gebeuren aan onderhoud nu en in de toekomst? Het stichtingsbestuur heeft er wel een beeld voor een legt het graag voor aan de aanwezigen.

Samen zwembad De Slenken succesvol maken
Ook in de nieuwe situatie blijft er vast personeel bij het zwembad; dat wordt zeker niet vervangen door vrijwilligers. Toch zijn er veel kansen voor de inzet van vrijwilligers; denk aan de kassa, kiosk, activiteiten, onderhoud en ook aan het bestuurswerk. Het bestuur geeft zijn beeld hiervan. Iedereen is welkom op 25 januari. Wie er niet bij kan zijn maar toch op de hoogte wil blijven of wil reageren, kan een mail sturen naar bea@familiewassenaar.nl.