Algemene Ledenvergadering
Donderdag 2 februari vond de Algemene Ledenvergadering plaats. Het voltallige bestuur was aanwezig en daarnaast konden we 5 leden verwelkomen. Waaronder Alex van der Sterre die op deze avond een attentie heeft ontvangen omdat hij zich ingeschreven heeft als 50e lid.

Tijdens deze vergadering zijn er nieuwe plannen bedacht. De Woldklimmers zullen dit jaar samen met Johan Lint de Palmpaas optocht gaan organiseren. Binnenkort meer hierover. We willen de mensen die de ledenvergadering hebben bezocht hartelijk bedanken voor hun komst en ideeën!

Jantje Beton

In de weken van 13 – 25 februari kunt u een collectant van Jantje Beton aan uw deur verwachten.
Van de opbrengst van deze collecte is 50% voor De Woldklimmers bestemd. Deze opbrengst zal gebruikt worden voor een nieuw duikelrek in de speeltuin aan de Burg. Brouwerstraat. Dit duikelrek zal geplaatst worden tijdens NL-doet!
Namens alle kinderen van Ruinerwold, alvast bedankt voor uw gift!

NL-doet oproep vrijwilligers

Op zaterdag 11 maart is het NL-doet! Tijdens deze dag gaan we aan de slag in alle speeltuinen van Ruinerwold. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de klussenlijst en tijden.
Heeft u tijd op 11 maart, kom dan gezellig helpen in een van de speeltuinen! We maken er een gezellige dag van en voor eten en drinken wordt gezorgd!

Nieuwe doeltjes Perenbuurt
Hebben jullie ze al gezien? Of misschien zelfs uitgeprobeerd? Die prachtige doelen die geplaatst zijn in de Perenbuurt?
Dankzij een gulle gift van Kerk Blijdenstein konden deze doelen geplaatst worden, hartelijk bedankt! De kerk is er niet alleen voor ouderen maar ook voor jonge gezinnen. Dankzij deze bijdrage kunnen de kinderen fijn een balletje trappen.