(OF: WIE HEEFT DE LEKKERSTE BALLEN VAN DE WIEK?)

De Wiek op Wiel’n organiseert een nieuw evenement in De Wijk: een heuse Gehaktballenwedstrijd! Bent u al jaren in bezit van het geheime recept in uw familie, maakt u de dikste, rondste, smaakvolste ballen of bent u simpelweg de beste ballendraaier in Nederland: geef u dan op voor onze wedstrijd! Reserveer in uw agenda: Zaterdag 4 maart 2017 vanaf 16.00 uur. In het Ontmoetingscentrum De Havezate aan de Dorpsstraat 78.

Wat is de bedoeling? Als deelnemer krijgt u van ons 500 gram half-om-half gehakt. Gesponsord door de Coop in De Wijk!! De Havezate stelt voor u haar keuken en fornuizen ter beschikking en u heeft dan 60 minuten de tijd om met uw eigen pan en met uw eigen kruiden en geheime ingrediënten 4 gehaktballen te presenteren aan een vakjury. Het spreekt voor zich, dat alle aanwezigen voldoende kunnen proeven van uw culinaire hoogstandjes!

Buiten veel deelnemers vragen we zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen voor de publieksprijs. Na afloop zal de winnaar eeuwige roem vergaren en zullen zijn ballen worden geplaatst in de Ball of Fame. Na afloop van de wedstrijd zal DJ Bens de al gestarte vinylparty in volle hevigheid voortzetten en kunnen de beentjes van de vloer.

Deelname aan de wedstrijd als ook toegang tot de Havezate is uiteraard helemaal gratis!

Durft u het aan? Dan graag uw opgave per email: info@dewiekopwieln.nl.

Graag tot ziens op 4 maart 2017 vanaf 16.00 uur in de Havezate in De Wijk!

Bestuur Stichting “De Wiek op Wiel’n”