Prachtige Bruidsmodeshow op school

Hoe bijzonder is het om je moeder of oma in een bruidsjurk te zien? De kinderen van OBS de Horst wilden er in ieder geval niets van missen. Het speellokaal van de school zat dinsdagmorgen stampvol tijdens deze prachtige bruidsmodeshow.
Om Valentijnsdag een extra speciaal tintje te geven, organiseerde IKC De Horst hier een bruidsmodeshow voor alle kinderen, maar ook voor ouders en grootouders. Voor de meeste kinderen was dit extra bijzonder omdat ze hun moeder of oma nog nooit in een bruidsjurk hadden gezien. Ongeveer vijftien bruiden pasten hun bruidsjurk nog, en schitterden over de rode loper.
Zelfs Meester Lex en meester René hadden hun trouwpak uit de kast gehaald. Muziekmeester Frank zorgde voor passende bruiloftsmuziek. Het idee voor de bruidsmodeshow kwam van Juf Manuela. Zij praatte het geheel aan elkaar door de details te vertellen over de verschillende bruiloften.