Beide dansgroepen (9-11 jaar en 12-17 jaar) van Atlas Sport uit De Wijk winnen een 3de plek! Tot 12 jaar zijn de Kids 3de van 10 groepen geworden. Vanaf 12 jaar zijn de kinderen 3de van 8 groepen geworden. En dat voor de eerste meedoen aan een danswedstrijd (Dos Dance Fever, Zuidwolde).


Danswedstrijd

Zaterdag 25 maart hebben de streetdance groepen van 9 t/m 11 jaar en 12 t/m 17 jaar hun eerste danswedstrijd in Zuidwolde gehad. Het was een laagdrempelige danswedstrijd voor alle streetdance-/jazz-/moderne dansgroepen van alle leeftijden van verenigingen en sportscholen. Een groep wordt ingedeeld op leeftijd en niveau. De dansgroepen lieten hun (in de eigen les geoefende) dans zien en een deskundige jury heeft het beoordeelt.
Insteek
Plezier staat altijd voorop. Het gaat niet om het winnen, maar om het plezier dat de kinderen tijdens het dansen beleven.
Contact
Atlas Sport biedt streetdance lessen aan voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Dus hou je van dansen en wil je graag nieuwe dance moves leren? Dan is streetdance iets voor jou!
Kom een gratis proefles volgen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0522-441090 of neem contact op via info@atlassport.nls