Oproep aan verenigingen en organisaties in De Wolden
Binnenkort verschijnt weer een activiteitenflyer van het Brede School Team. Hierin wordt het goed gevulde aanbod van www.actiefnaschooltijd.nl nog eens extra onder de aandacht gebracht. Het betreft aanbod van activiteiten voor kinderen van de basisschoolleeftijd die woonachtig zijn in gemeente De Wolden.


Aanbieders van activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd die geen uitnodiging hebben ontvangen worden van harte uitgenodigd uiterlijk 16 maart 2017 hun activiteiten aan te melden bij de website www.actiefnaschooltijd.nl, dan wel contact op te nemen met het Brede School Team. Dit kan bij Dieuwertje Jansen, via mail Dieuwertjejansen@welzijndewolden.nl of per telefoon 0528-378686.

De Brede School is een samenwerkingsverband van alle basisscholen in De Wolden en een groot aantal organisaties. Zij spant zich in voor de ontwikkeling van de basisschoolkinderen. Aansluitend hierop worden er naschoolse activiteiten georganiseerd en/of gepromoot op het gebied van onder andere sport, spel, vrije tijd en cultuur. De Brede School is verdeeld over diverse netwerken: Zuidwolde e.o., De Wijk-Koekange, Ruinen e.o. en Ruinerwold e.o..