Voorafgaand aan de jaarvergadering van de VTRB De Wijk-Koekange-IJhorst Het Reestdal ( Tourist Info Het Reestdal) op woensdag 29 maart 2017 zal Raymond van Oers, van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijk, een presentatie geven over Regionomie.

Regionomie is het systeem waarin je waarde en profijt kunt vinden in regionale verbindingen. Door de kracht van regionale verbindingen kun je als onderneming groeien. Het is beginnen waar je de weg weet, waar je de impact aardig kunt voorspellen, waar je mensen tegenkomt die met jou mee willen doen, omdat ze ook jou kennen en omdat je het snel eens bent over wat betekenis en waarde heeft. Waar je in vijf minuten kunt bijsturen. Zo werkt de Regionomie.

Raymond van Oers is expeditieleider op het gebied van recreatie en toerisme in deze regio. De recreatie-industrie is een cruciale sector, waarin veel te winnen en veel te groeien is. Door de toeristen in de regio een kwalitatieve boost te geven, ontstaan vele positieve uitwerkingen, waaronder werkgelegenheid. Daar vaart de hele regio wel bij. Tijdens de presentatie wordt duidelijk wat een bedrijf gaat doen en welke verbindingen je verder gaan brengen. Een preview is te vinden op www.regionomie.nl.

De presentatie begint om 20.00 uur bij Landgoed Welgelegen, Prinsesseweg 8 in Koekange. Niet leden zijn van harte welkom.