Atelier C in De Wijk organiseert weer een aantal kindermiddagen in de zomervakantie. Deze zijn op de woensdagen van 26 juli t/m 23 augustus. Heb jij ook zin om hier aan deel te nemen? Kijk dan snel naar het aanbod hieronder.

Woensdag 26 juli: Maskers maken: en verkleden tot een personage. Deze middag is een voorbereiding op de beeldentuinmiddag, maar kan ook los ervan aan meegedaan worden.
woensdag 2 aug.: Beeldentuin de Havixhorst: daar verzamelen bij de ingang. We gaan kijken, “nabeelden” wat we zien, over het beeld dat ieder zélf het mooiste vindt, iets over opschrijven en we maken een foto van elk kind bij zijn of haar voorkeursbeeld. Tekst en foto komen op één pagina per kind. Alle paginas´s worden gekopieerd en de volgende woensdag zelf tot een boek gebonden. Er zal één heel speciaal boek zijn….! Aanmelden is nodig.
Woensdag 9 aug.: Boekjes maken: vanaf 2uur kunnen de kinderen die met de excursie hebben meegedaan hun speciale “beeldboek” maken. Vanaf 3 uur kunnen alle kinderen komen een eigen boekje te maken, op z´n echt Handboekbinders! Erna bestempelen, tekenen .. ieder mag een zijden papegaaienboekenlegger erbij uitzoeken.
Woensdag 16 aug.: Papier marmeren: met “drijvende verf” kun je prachtige schilderingen maken. Als het gedroogd is, kun je het inlijsten, er een doosje van vouwen of weer andere dingen maken.
Woensdag 23 aug.: Chinese middag: deze middag komt Marie Tiggelman van Circus Okidoki workshops geven van Chinese Circuskunst. Met een beetje geluk kun je je naam in het Chinees leren schrijven, en er wordt Origami aangeboden. Dit is vouwkunst zoals Snip-en-Snap voor de kleinsten, tot aan kraanvogels voor de oudere kinderen. Dus 14-jarigen kunnen zich ook inspannen!

Waar: Willem Koopsweg, De Wijk in de speeltuin. M.u.v. De Beeldentuin
Tijd: 14.30 uur , tenzij anders aangegeven
Kosten: Vrijwillige bijdrage, richtbedrag 5 euro per middag, maar voor elk kind mogelijk!