De Wijk heeft een prachtig feest beleeft met vele hoogtepunten. Dit begon woensdag met de keuring van de versierde straten. De eerste prijs ging naar Luchtenstein. Erwin Akkerman schreef donderdag de 21e Wiekloop op zijn naam.

Vrijdagochtend was het feest voor de kinderen van OBS de Horst. ’s Middags kon iedereen volop meezingen met muziek van gezelligheidskoor de Schorre Morries. Vrijdagavond was de feesttent afgeladen vol tijdens ‘Vrienden van de Wiek live’. Vele enthousiaste muzikanten uit het dorp deden hier aan mee. Het werd een doorslaand succes. Een avond waar vermoedelijk nog lang over gesproken zal worden. De traditionele optocht trok zaterdagmorgen door het dorp. Creativiteit stond hoog in het vaandel.

De eerste prijs bij de wagens ging naar ‘Glasvezel in De Wiek, terug in de Tied’. The Euros maakten er zaterdagavond een groot feest van. Zondagmiddag was er een gezellige zeskamp. Ook hier lieten de Wiekers zich weer van hun sportieve kant zien. Het feest werd afgesloten met optredens van Duo Tandem en DJ Bart. Ook hier was het een groot feest.