Afgelopen weken zijn 6 leerlingen van Apollo geslaagd voor hun muziekexamen. Bij de muzieklessen zijn 4 examens te behalen, oplopend van A naar D, waar gemiddeld per examen 2 jaar lessen aan vooraf gaan. Op de trombone heeft Rick Steenbergen zijn B examen gehaald, Op de trompet heeft David v/d Braken zijn A diploma gehaald, en op de saxofoon hebben Charmaine Smit, Delisha Smit, Fleur Oosterhof hun A diploma gehaald, en Ewout Vos is geslaagd voor zijn C examen!Alle leerlingen hebben les van docenten van Scala. Apollo is uiteraard enorm trots op de inzet van deze leerlingen, en ze werden daarom ook even extra in het zonnetje gezet.

Uitnodiging openbare repetitie Apollo
Alle jeugdleden van Apollo laten nog 1 keer van zich horen op de valreep voor de vakantie. Dinsdag 11 juli van 18.30 uur tot 19.30 uur spelen de blokfluiters, de jeugdslagwerkers, het opleidingsorkest en het jeugdorkest. Tijdens deze presentatie kom je van alles te weten over de verschillende instrumenten en zal er informatie zijn over het lestraject. Tevens is er de mogelijkheid voor iedereen om eens een blaasinstrument of slagwerkinstrumenten uit te proberen die bij Apollo te bespelen zijn. Locatie is in de brede school, postweg 43 in de Wijk, van 18.30 uur tot 19.30 uur.

Speciaal voor de geïnteresseerden in slagwerk, houdt het slagwerkensemble een openbare repetitie op donderdag 20 juli van 19.30 uur tot 20.30 uur, ook in de brede school in de Wijk.

Vanaf september start het nieuwe muziek seizoen weer. Zo start er ook weer een nieuwe groep blokfluiters, speciaal voor leerlingen vanaf groep 4 van de basisschool. In één jaar leren de leerlingen noten lezen, en samen muziek maken, maar maken ook kennis met verschillende instrumenten die bij Apollo te bespelen zijn. Opgave voor de blokfluitlessen is nu al mogelijk via jeugd@apollodewijk.nl.

Voor de leerlingen vanaf groep 5 of hoger is het mogelijk om direct te starten op een blaasinstrument of slagwerk. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten, mail naar jeugd@apollodewijk.nl

Koninklijke muziekvereniging verwelkomt u graag op 11 en 20 juli,
en wenst u een prettige zomer!