Woensdagavond 21 juni was de laatste repetitie van dit seizoen van de Dickninger Geuzen. Niet zo als gewoonlijk in de Havezate, maar bij dirigente Irene van Wijk thuis in Echten. Het is zo langzamerhand traditie geworden, dat we op haar uitnodiging het seizoen bij haar afsluiten met een hapje en drankje (na wel eerst gerepeteerd te hebben).

Hieruit blijkt ook wel de goede relatie tussen dirigente en het koor. Ook gezien de hoge opkomst op deze repetitie wordt dit enorm gewaardeerd. Na 3 kwartier repeteren stonden de
drankjes en hapjes klaar. Ook werd de BBQ nog ontstoken. Het weer was dusdanig dat het gebeuren zich grotendeels buiten in de tuin heeft afgespeeld. Het is dan ook al middernacht als een groep vrolijke fietsers met een voldaan gevoel richting Koekange, Rogat en De Wijk gaat.

Irene (en natuurlijk ook Jan) bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen. Indien er mensen zijn die een keer willen meezingen op een repetitie, ook om sfeer te proeven, kunnen zich melden op emailadres: g.f.zwiers@planet.nl of op 06-23463424.

Gezinus Zwiers, secretaris.