De Historische Vereniging De Wijk – Koekange organiseert dit seizoen voor het eerst tijdens de avonduren een wandeling onder leiding van een gids langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. De eerste is al geweest. De tweede wandeling is op donderdag 3 augustus om 19.00 uur.De route gaat door het dorp, langs de Dunninger Es, het kerkpad, Dickninge, Voorwijk en via het Veenhovenplein en de Dorpsstraat weer terug bij het startpunt de “Wieker Meule”. Bent u benieuwd naar de geschiedenis van het dorp de Wijk en het mooie Reestdal dan is deze wandeling een echte aanrader.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en start om 19.00 uur bij de Wijker Molen. Prijs van de wandeling is € 2,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. De prijs is inclusief begeleiding van de gids en een boekje met historische informatie. Aanmelden voor de wandeling is verplicht. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de wandeling bij Tourist Info Het Reestdal, telefoon 0522-443275 of via email: dewijk@touristinfohetreestdal.nl. De wandeling gaat definitief door bij opgave van minimaal 6 personen.