De Terb het administratiekantoor voor ZZP’ers, freelancers en kleinbedrijf
Administratiekantoor de Terb heeft het pakket aan dienstverlening uitgebreid. Naast administratieve dienstverlening en Partnerschap heeft de Terb als speerpunt om meer samen te werken met de klanten en ze te ondersteunen. Dit is er op gericht om de ondernemers zelf de boekhouding en de btw-aangiftes te laten doen. Hierdoor krijgen ze meer inzicht in het eigen bedrijf, en blijven de kosten lager.

Behalve dat is er ook een nieuwe website online. Niet zonder reden. Marian Terbijhe vertelt. ‘De oude website was niet goed ingesteld op de smartphone en tablet. Maar ook omdat we er in de loop van de tijd achter kwamen dat er kreten op stonden die mensen weinig zeggen. En dat vooral het ‘financieel management’ voor onze groep klanten een dienst is, die moeilijk te verkopen valt. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om vanaf eind vorig jaar eigenlijk gewoon te zeggen wat we zijn en doen, namelijk: een administratiekantoor voor zzp’ers, freelancers en kleinbedrijf’.

Dit heeft geresulteerd in aangepast drukwerk, aangepaste borden op de gevel en de voordeur én dus in een vernieuwde website. De diensten bestaan uit Administratieve dienstverlening en Partnerschap. Terbijhe: ‘Het zegt het al: administratie en dienstverlening. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen in de administratieve bedrijfsvoering. Anders gezegd: wij verzorgen ‘de cijfertjes’ van de onderneming, de boekhouding. We verzorgen de controle van de boekhouding, het opstellen van periodieke- en jaarrapportages en het bespreken hiervan, en het regelen en verzorgen van alle nodige belastingaangiften. Dat is ons vak. En daar zijn we goed in’. De Terb is opgericht in 2001 en gevestigd in Meppel. Het administratiekantoor richt zich op de vier noordelijke provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Partnerschap
Henk Jonkers: ‘Op sommige momenten heeft een ondernemer bij het nemen van bedrijfsbeslissingen gewoonweg een gesprekspartner nodig. Iemand die feedback en reëel advies geeft. Dat kan al beginnen bij eventuele plannen om voor jezelf te beginnen, een bedrijf starten. En voor gevestigde ondernemingen waar bijvoorbeeld kwesties spelen als uitbreiding, overname, overdracht, enz. Wij luisteren en geven advies, als zakelijke partner’. Meer informatie: www.deterb.nl