Op zaterdag 9 september 2017 van 13.00 uur tot 16.00 uur is er weer een taxatiemiddag van antiek en curiosa in de Karstenhoeve voorafgaand aan de antiek- en curiosaveiling op 7 oktober. Om iedereen in de gelegenheid te stellen (oude) voorwerpen voor de veiling aan te bieden, vindt er eerst een taxatiemiddag plaats. foto: Petra Nieuwenhuis

Taxateur dhr. Enno de Boer uit De Wijk is in de Karstenhoeve aanwezig om de waarde van de goederen vast te stellen. U kunt daarna eventueel besluiten of u uw goederen wilt laten veilen. Om lange wachttijden te voorkomen vragen wij u niet meer dan 4 items voor taxatie mee te nemen. Het is uiteraard ook mogelijk rechtstreeks en meerdere goederen voor de veiling aan te bieden.
Voor opgave en inlichtingen: info@karstenhoeve.nl of telefonisch: 0522-481447.

9 september is het tevens Open Monumentendag met als thema: Boeren, Burgers en Buitenlui. Ook De Karstenhoeve opent deze dag haar deuren tijdens Open Monumentendag van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Een uitgelezen kans om dit prachtige museum met rondleiding te bezichtigen én een kijkje te nemen bij de taxatie op de deel van de boerderij.
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dr. Larijweg 21, Ruinerwold