Vrijdagavond 1 september organiseert de activiteitencommissie van voetbalvereniging Wacker in samenwerking met de supportersvereniging het zogenaamde ‘Vrienden van Wacker toernooi’. Dit is een 4×4 voetbaltoernooi op kleine veldjes waarbij, naast de strijd om een prachtige bokaal, gezelligheid voorop staat.
Wat ons betreft wordt dit een gezellige seizoen opening voor iedereen van 16 jaar en ouder (senioren) die van voetbal houdt. Zowel dames als heren zijn van harte welkom! Elk voetballend lid wordt opgeroepen om een introducee mee te nemen; hoe meer vrienden, buren, familieleden die kennismaken met onze mooie vereniging, hoe beter! Het meebrengen van een deelnemende introducee levert een koele versnapering voor het hele team op.

Je kunt je opgeven als individu, of als team (minimaal 4 en maximaal 6 spelers, waarbij er maximaal twee in de eerste selectie zitten). De start is om 18:30 uur en het streven is om rond 21:30 uur het wedstrijdgedeelte af te ronden.

Om de gezelligheid te stimuleren is er uiteraard ook gedacht aan een hapje en een drankje. De prijzen van de consumpties zijn speciaal voor deze avond naar het niveau van het gulden tijdperk gebracht.

Je kunt je opgeven bij één van de onderstaande personen. Opgave graag voor 28 augustus 2017. Edwin Dekker mail: dekker_9@hotmail.com) Jurian Lier mail: jurianl@hotmail.com) Frank Johnsen, Jasper Pekel