De weersvoorspellingen waren alles behalve ideaal voor een tennistoernooi. De organisatie weet natuurlijk, dat het weer je gehele plan in het honderd kan gooien. Veel regen en een vol programma zijn niet de beste combinatie, dus de noodscenario’s liggen zoals altijd klaar, indien uitgeweken moet worden naar overdekte tennisbanen in de regio. Zowel Meppel als Zuidwolde boden geweldige medewerking, door de banen, waar nodig en mogelijk, beschikbaar te stellen.

Gelukkig kan worden teruggekeken op een geweldige week. De regen viel vooral buiten het schema om, zodat nagenoeg alle wedstrijden op het tennispark van LTV Voorwijk konden afgewerkt.
Vele tennissers uit de regio hadden zich ingeschreven voor het SeGeKo Open Reestdal toernooi, dat voor het eerst alleen dubbelspel-categorieën kende; mixed-, dames- en herendubbels 17+ en 50+.
De toernooileiding en deelnemers leken zeer tevreden over deze verandering in opzet en derhalve zal het volgend jaar een vervolg krijgen. Spannende wedstrijden waren er in overvloed en na een zeer mooie toernooiweek volgde de finaledag op zondag. Dit was uiteindelijk een geweldig sluitstuk met twaalf kruisfinales en zes finales. Het zonnetje knipoogde regelmatig naar de spelers op de baan, maar ook naar het publiek, dat goed verzorgd werd door de dames en heren die met verve de kantine bestierden. Uiteindelijk werden de prijzen uitgereikt onder het toeziend oog van het publiek en Chris de Jong, van Segeko. Hij was zichtbaar tevreden over het behaalde resultaat: ‘een gezellig toernooi, waar ruimte is voor een grap en een grol, maar waar ook sportief gestreden wordt, om toch de winst weer binnen te slepen’.

Uitslagen:
HD6 17+: 1e: Jaap Bussemaker/Jan Willem Oudman; 2e :Richard Rijstenberg/ Edwoud Wijbinga
DD6 17+: 1e: Henny van Goor/Annemieke Kamphuis; 2e :Agnes Kappert/Tonja Slippens
GD6 17+: 1e: Jaap Bussemaker/Christel Duit; 2e :Dick Dijkstra/Marjon Dijkstra
HD7 17+: 1e: Dirk Jan Brand/Hans Brand; 2e :Erik Nieboer/Eric van Veen
DD7 17+: 1e: Natascha Bakx/Ageet Wijbinga; 2e Jeannet Mosterman/Mirjam Mutsters
GD7 17+: 1e: Klaas van Beek/Gerda van Beek; 2e: Klaas van der Ziel/ Saskia Schreurs
HD7 50+: 1e: Ton Breed/Klaas van der Ziel; 2e: Klaas Boverhof/Henk Koning
HD8 17+: 1e: Eric Mink/Gerhard Rinsma; 2e: Timo Matser/Klaes Terpstra
DD8 17+: 1e: Sabine Carabain/Riejet Roos; 2e: Alet van de Belt/Alida de Graaf
GD8 17+: 1e: Timo Matser/Alida de Graaf; 2e:Chris de Jong/Titia van Es