Met Berget Lewis en Humphrey Campbell op 2 november in Steenwijk
Donderdagavond 2 november zal het harmonieorkest van ‘Apollo’ uit de Wijk in de Meenthe te Steenwijk van zich laten horen tijdens de 10e editie van de Raboweek welke dit jaar in het teken staat van ontmoeting, verbinding en het delen van kennis.

Het orkest, maar ook Gospel Choir ZO! uit Amsterdam zal Berget Lewis en Humphrey Campbell begeleiden gedurende de avond. Verschillende muziekstijlen zullen dan ook aan u voorbijkomen. Van ‘amazing grace’ naar ‘the soul music’. En van ‘Tina Turner’ naar ‘the Jackson 5’.
Het belooft een heel gevarieerd programma te worden!
Aanvang is 20.00 uur en de toegangskaarten zijn €5,-
Een voorwaarde is dat je lid moet zijn van de Rabobank.
Daarnaast mag je niet-leden mee uitnodigen.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij via de site van de rabobank; sites.rabobank.nl/mss/raboweek2017
Reserveer uw kaarten voor 21 oktober.
Kijk ook op onze website www.apollodewijk.nl of onze Facebook pagina
@koninklijkemuziekvereniging.apollo en twitter @ApolloDeWijk voor meer informatie en recente updates. We zien u graag op 2 november!
Helaas hebben wij in verband met dit grote concert wel moeten besluiten ons concert van zondag 15 oktober in de Havezate niet door te laten gaan. We gebruiken deze dag om ons nog beter voor te bereiden op het concert op 2 november in Steenwijk.