ik heb gewoon veel geluk gehad
Altijd al willen weten waarom men het geluk heeft gevonden in Ruinerwold? Op dinsdag 17 oktober van 20:00 tot 22:00 uur presenteert Stichting Historie Ruinerwold en Bibliotheek Ruinerwold u: ‘Gelukkig Ruinerwold’. Een historische rondgang door de vroegere gemeente Ruinerwold, met aandacht voor het ontstaan van Ruinerwold, de boerderijen met haar bewoners en de diverse buurtschappen.

Veel families hebben eeuwenlang op Ruinerwold gewoond en wonen er nu nog steeds. Ze moeten zich hier dan toch wel gelukkig voelen. Deze avond sluit aan bij de maand van de geschiedenis met als thema Geluk. De avond begint om 20:00 uur en eindigt om ongeveer 22:00 uur. De entree is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd. Graag van te voren opgeven bij Bibliotheek Ruinerwold, in de bibliotheek, via mail: info@bibliotheekruinerwold.nl of telefonisch tijdens openingsuren van de bibliotheek op 088 – 0128445.

Perendorp Ruinerwold, waar altijd wat te doen is, waar veel georganiseerd wordt. Kortom een goede plek om te leven en te wonen.