Op woensdag 21 juni heeft in ontmoetingscentrum De Havezate in de Wijk een informatiebijeenkomst plaatsgevonden, georganiseerd door de werkgroep Duurzaam de Wijk. Het thema van deze avond was een Duurzaam de Wijk in 2025. De sprekers hebben verschillende aspecten binnen dit thema belicht.

De presentaties zijn te vinden op onze website http://www.duurzaamdewijk.nl
De dagen na deze informatiebijeenkomst is huis-aan-huis een korte enquête verspreid, waar de inwoners van de Wijk een eerste visie hebben kunnen geven over hun bijdrage aan ‘energieneutraal binnen 10 jaar’. Ruim 20 procent van de inwoners heeft deze vragenlijst ingevuld en teruggestuurd. De resultaten hiervan zijn terug te vinden op http://www.duurzaamdewijk.nl/index.php/rkdv-02

Heeft u aangegeven deel te willen nemen aan de uitgebreidere vragenlijst, dan heeft u deze inmiddels ontvangen via de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Vergeet niet deze tijdig in te vullen en terug te sturen.

De werkgroep is inmiddels uitgebreid met 2 nieuwe vrijwilligers, welkom Aalt en Jorrit, en is gestart met de voorbereidingen van een nieuwe thema avond begin 2018.
Meer informatie of achtergrondinformatie is te verkrijgen bij: Werkgroep Duurzaam de Wijk
Aalt Zwep / Eric Koldeweij / Frans Pols / Jan Willem Homan / Jorrit Spel
Mail naar: info@duurzaamdewijk.nl
Facebook: https://www.facebook.com/DeWijkduurzaam/