De 10de editie van Grensloos Kunst Verkennen is ondanks de heftige regen en storm fantastisch verlopen. ‘De hele organisatie is in het bestuur geëvalueerd, waarbij aan zowel de kunstcommissie als onze groep vrijwilligers is gevraagd hun ideeën en hun mening te geven voor de toekomst’. Zo laat bestuurslid Ank van der Ziel weten.

Van der Ziel: ‘We hebben de conclusie getrokken dat we in ieder geval 2018 overslaan om ons op een groot aantal zaken te bezinnen, maar vooral omdat de culturele wereld aan het veranderen is. Een gedegen voorbereiding is onmisbaar. Wij willen dat het niveau van de route minimaal gehandhaafd blijft, we hebben de ambitie een route neer te willen zetten die voor alle kunstliefhebbers in Nederland een must wordt. We willen kunstenaars blijven aantrekken om iets te maken voor of toe te voegen aan het prachtige Reestdal. We hebben subsidie en sponsoren nodig om een route, zoals wij die ambiëren neer te zetten en kunstenaars moeten al in een vroeg stadium gevraagd worden. Binnen een bestek van een jaar is dat niet meer te realiseren’.

De volgende Grensloos Kunst Verkennen zal in 2019 zijn.
Voor evt. nadere informatie : 06 – 2096 8583 Lineke Eskes, voorzitter