Vele mantelzorgers zijn deze week in het zonnetje gezet tijdens Mantelzorg in De Wolden. ‘Deze mensen die zorgen voor hun partner, een ouder, kind, familielid, vriend of kennis verdienen deze blijk van waardering’ aldus wethouder Mirjam Pouwels die een welkomstwoord sprak tot de aanwezigen.

Wethouder Mirjam Pauwels geeft aan dat mantelzorgers het vaak als vanzelfsprekend ervaren om iemand uit zijn of haar omgeving te helpen. “Als gemeente willen we extra waardering tonen voor deze groep mensen. Hun belangeloze inzet is van onschatbare waarde.” De week van de mantelzorg in De Wolden is van 6 tot en met 10 november.

Vrijdag 10 november is de afsluiting van de week: een warm en koud buffet met aansluitend entertainment in ’t Neie Punt in Ruinen. Voor jonge mantelzorgers was er op vrijdag 3 november een Las Vegas-avond. En zij ontvingen tevens een bioscoopbon.