Na 40 jaar met volledige toewijding te hebben gewerkt in hun bedrijf vinden Jan en Hilly Timmerman het welletjes, en zetten een punt achter Tankstation Shell Timmerman. Per 1 december a.s. zet N. van Staveren B.V. het tankstation in De Wijk voort.


Jan en Hilly zijn blij met deze opvolger: “De klant zal er weinig van merken en we hebben alles prima met elkaar kunnen regelen.” Van Staveren is een familiebedrijf, opgericht in 1947 en houdt zich sindsdien bezig met de handel in brandstoffen en smeermiddelen.

Met de voortzetting gaan ook de medewerkers mee over naar Van Staveren. Voor hen verandert er weinig. Zij blijven het vertrouwde gezicht op het tankstation. Ook de faciliteiten blijven op het tankstation, zoals de shop en de wasbox.

Dat Jan en Hilly gaan stoppen met het Tankstation zal voor velen niet helemaal als een verrassing komen. In 2015 werd al een stapje terug gedaan door Autobedrijf Timmerman over te dragen aan Jack Burgwal. Hilly; De shop is zeven dagen per week geopend en het houdt je altijd bezig. Het is mooi geweest nu. We zijn beide nog fit en gezond en hopen dan straks nog lang van onze vrije tijd te kunnen genieten ’. Het is voor Jan en Hilly ook een hele geruststelling dat er voor Shell Timmerman zoals de naam ook blijft, met Van Staveren B.V een geschikte opvolger is gevonden.

Van Staveren is gestart in de Noordoostpolder en inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote brandstoffen handelaar en tankstation exploitant. Het familiebedrijf viert dit jaar het 70-jarig jubileum. In Noordoost Nederland exploiteert het bedrijf 37 bemande en onbemande tank- en 10 waslocaties. Tevens zijn ze een groothandel op het gebied van brandstoffen, Shell smeeroliën, propaan en tankinstallaties. Er werken 115 medewerkers bij het bedrijf. www.staveren.nl