Komend weekend 8 en 9 december word de 52e clubtentoonstelling van pluimvee- en konijnenfokkersvereniging D.W.O. georganiseerd in Sporthal De Slenken in De Wijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een enthousiaste groep helpers en de financiƫle steun van een groot aantal adverteerders. D.W.O. is een kleindieren vereniging met in totaal 65 leden.

Er worden vele rassen kippen, en konijnen geshowd. Bij konijnen van Vlaamse reus tot kleurdwerg. Ook zullen diverse rassen sierduiven en siervogels te bewonderen zijn. In totaal 302 dieren, onderverdeeld in 189 konijnen, 61 hoenders, 36 sierduiven en 15 siervogels elk in verschillende rassen en kleuren. Alle dieren zullen vrijdag door erkende, goed opgeleide keurmeesters worden beoordeeld op het wel of niet voldoen aan de eisen die worden gesteld in de betreffende kleindierstandaard. De beoordelingen zullen te lezen zijn op de beoordelingskaarten welke bij het betreffende dier hangen.

De opening en prijsuitreiking zal vrijdagavond om 19,30 uur worden verricht en de openingstijden zijn vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. We hopen dat u een bezoekje zult brengen aan deze show. Ook voor meer informatie over de kleindiersport kunt u hier terecht.