Vertrouwde kipactie ook in 2017, nu ook on-line verkoop

De Wijk en IJhorst kent een trouwe schare inwoners die altijd mee doen aan acties van allerlei verenigingen. Dat doen ze niet zo maar, belangrijk vinden ze de betrokkenheid bij de plaatselijke activiteiten, de kwaliteit van de producten en de prijs.

Al jaren organiseert de korfbalvereniging haar kipactie en al jaren kopen trouwe inwoners van De Wijk, IJhorst en omgeving deze producten. Hiermee sponsort de bevolking de korfbalvereniging. De opbrengst komt namelijk geheel ten goede aan de jeugd – en overige korfbalactiviteiten. Vanaf 28 november is de verkoop gestart en komt er een lid bij u langs en kunt u de bestelling weer plaatsen. Tevens is er gelegenheid om direct te betalen. Dit jaar hebben we weer de kiprollade, de kippenbouten, TV-sticks en kipnuggets, allemaal in kilo verpakking en voor concurrerende prijzen. Als u niet thuis bent kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om online te bestellen. Dat kan via kipactie@kvroreko.nl . Op zaterdag 23 december komen we de bestelling weer bij u thuis afleveren. U wordt wederom bedankt voor de wijze waarop u Roreko sponsort !