Zondag 7 januari stond de traditionele nieuwjaarsborrel van de V.V. Wacker weer op het programma. Voorafgaand aan deze nieuwjaarsborrel werd er weer een Nieuwjaars wedstrijd gespeeld.

De activiteitencommissie heeft de organisatie van deze wedstrijd op zich genomen en is erin geslaagd om twee leuke, fanatieke selecties tegen elkaar op te zetten. Ditmaal gingen de mannen van Wacker 4, die er dit seizoen een hoop nieuwe talenten hebben bijgekregen, de strijd aan tegen de 2e selectie van Wacker. De spelers waren een klein uurtje voor de match aanwezig om gezamenlijk even een kop koffie met versnaperingen, in de vorm van soep en broodjes, te nuttigen.

De wedstrijd die eindigde in 3-3 duurde 2x 30 minuten en begon om 14:30. Na de wedstrijd, rond de klok van 16:00 uur hield voorzitter Frans Zinger zijn nieuwjaarstoespraak. Waarin het afgelopen jaar werd geëvalueerd. Zo werd bekend dat trainer Ruud Westerhoven aan het eind van het seizoen vertrekt als trainer bij het 1e elftal van vv Wacker. Zijn opvolger is Theo van t Zand. Nu nog werkzaam bij USV. Nadien was er een Nieuwjaarsborrel in de kantine.