Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 15 februari tussen 14.00 en 16.00 uur. Op 21 februari in Ruinen van 9.30 tot 11.30 uur en in De Wijk op 15 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte uitgenodigd! Het is de bedoeling dat u uw eigen knutsel- of handwerkje meeneemt, maar u kunt ook gewoon voor de gezelligheid langskomen. De Crea Cafés zijn voor iedereen toegankelijk, jong en oud, leden en niet- leden van de bibliotheek. Koffie en thee staan voor u klaar en de toegang is gratis. De Crea Cafés zijn een initiatief van de bibliotheken in De Wolden en Welzijn De Wolden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende bibliotheek of kijk op www.welzijndewolden.nl.