Optreden van René Karst en Carola Smit op 27 maart Schouwburg Ogterop te Meppel. Samen met Carola Smit zingt René Karst Hollandse Hits en laten ze zien hoe leuk het is om beter te leren lezen en schrijven.

René Karst en Carola Smit zie je op een prachtige avond met Nederlandse liedjes. Zing lekker met hen mee. Of luister naar de mooie liedjes. Je komt er achter dat het leuk is om goed te kunnen lezen en schrijven. En hoe je hierbij geholpen kunt worden.
René Karst is bekend van zijn hit “Soms zit het tegen, soms zit het mee”. Carola Smit ken je van vroeger. Van toen ze bij BZN zong. René en Carola gaan samen mooie Nederlandse liedjes zingen. René speelt ook op gitaar. Zing lekker met hen mee. Luister naar de mooie teksten. En geniet van de muziek. In een programmaboekje lees je de teksten mee van de liedjes. En als je dat wat lastig vindt? Dan hoor je hoe je daarbij geholpen kunt worden. Dat is makkelijker dan je misschien wel denkt.

Het concert is gemaakt door de bibliotheken, de Taalhuizen en de theaters in Drenthe. En het leuke is: je kunt er gratis bij zijn!
Haal nu je gratis kaartje bij Bibliotheek De Wijk