Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde en De Wijk op 15 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 21 maart van 9.30 tot 11.30 uur. Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte welkom!

Het is de bedoeling dat u uw eigen knutsel- of handwerkje meeneemt, maar voor de gezelligheid langskomen kan natuurlijk ook. De Crea Cafés zijn voor iedereen toegankelijk, jong en oud, leden en niet- leden van de bibliotheek. Koffie en thee staan voor u klaar en de toegang is gratis. De Crea Cafés zijn een initiatief van de bibliotheken in De Wolden en Welzijn De Wolden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende bibliotheek of kijk op www.welzijndewolden.nl.