Na een succesvol jubileumstuk naar aanleiding van haar 150 jarige jubileum in 2017, gaat Rederijkerskamer de Bloem op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart de planken op met het stuk ‘Wie speelt met wie?’ een blijspel in vier bedrijven, geschreven door Jan Tol.

Het stuk gaat over de intriges rondom Truus die met haar bemoeizucht eeuwig over de schutting hangt van haar buurman Kees. Hij heeft hier meer dan genoeg van en het wordt tijd dat ze vertrekt! Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Alleen? Of met hulp van anderen? onduidelijk en verwarrend wordt en niemand meer weet: ‘Wie er nou eigenlijk met wie speelt? En dan heb je ook nog die dromen van oma……waar gaan die over? Kortom, er staat weer van alles te gebeuren op het toneel van De Bloem!

Ook dit jaar mag de Bloem weer een paar nieuwe spelers uit o.a. de Wijk begroeten. Samen met de andere spelers, veertien in totaal, zijn ze al sinds november vorig jaar druk aan het repeteren. Ze worden hierin begeleid en bijgestaan door de nieuwe, enthousiaste en professionele regisseur, Sabine Osinga uit Meppel.

De voorstelling begint beide avonden om 20.00 uur en het stuk eindigt rond 23.00 uur. Uiteraard is er ook weer de grote verloting met mooie prijzen, gesponsord door de ondernemers uit de Wijk en omgeving! Na afloop kan er nog gezellig geborreld worden in de zaal en aan de bar van de Havezate in de Wijk.

Toegangskaarten ad € 7,50 zijn vanaf heden te koop bij:
de Havezate, Dorpsstraat 78 in de Wijk
Wido Double Fashion, Bergerslag 4a in Staphorst
Kopieerservice Meppel, Hugo de Grootstraat 1 in Meppel.
Aan de kassa (indien nog voorradig) kosten de kaarten € 10,– p.p.

Voor inlichtingen en evt. reserveringen kunt u contact opnemen met het secretariaat via mailadres: info@rederijkerskamerdebloem.nl. Website: www.rederijkerskamerdebloem.nl.
Bert Scheper ontbreekt op de foto. Nieuwe spelers: Carl Steenbergen, Maral Bennink en Rayenne Scheper = de dochter van Bert Scheper.