Ben jij ook enthousiast over onze mooie omgeving? En lijkt het je leuk om in een gezellig team te werken, klanten te woord te staan over de regio, mee te helpen bij de organisatie van activiteiten of achter de schermen het Reestdal te promoten? Wij zijn op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen.

Je kunt je op verschillende manieren inzetten. Zo af en toe bij het organiseren van activiteiten als de kerstwandeling, de wandeling op Hemelvaartsdag of de fiets4daagse, maar ook zeer regelmatig, bijvoorbeeld één keer per week of per 14 dagen een dagdeel aanwezig zijn op het Tourist Info kantoor.

Vind je social media leuk? Hulp bij het onderhouden van onze website en Facebookpagina is ook zeer welkom. Heb je interesse? Meer informatie is verkrijgbaar bij het Tourist Info Punt onder de molen. Kom eens langs of mail naar dewijk@touristinfohetreestdal.nl.