Na een erg succesvolle rit in 2017 heeft het bestuur besloten om voor 2018 wederom een Cabriorit De Wijk te organiseren. Deze gaat zondag 19 augustus voor de 12e keer de plaats vinden. Ook dit jaar is er voor gekozen om de start te laten plaatsvinden in het dorp, bij café de Wiekslag. Vanaf 10.30 uur kunnen deelnemers zich daar melden om het routeboekje in ontvangst te kunnen nemen. Er kan tussen 11.00 uur en 12.30 uur gestart worden.

De route is deze keer zo’n 145 km lang en zal weer door heel veel verschillende soorten landschappen voeren. Neem de tijd en geniet zoveel mogelijk van de omgeving, er is geen wedstrijdelement. Onderweg zijn er genoeg horecagelegenheden, waarvan er enkelen al voor je in het routeboekje aangegeven zijn. Eindpunt van de rit is wederom in restaurant/grand café Mulino. Daar is de gelegenheid om na afloop nog even gezellig iets komen drinken. En om met andere deelnemers nader kennis te maken en de rit te evalueren.

Wie mee wil doen met de Cabriorit dient zich voor 10 augustus 2018 aan te melden. Er is in totaal plaats voor 125 equipes. Vol is vol, dus wees er op tijd bij!
Houd ook de Facebook pagina www.facebook.com/cabrioritdewijk in de gaten.